Follow my blog with Bloglovin

Linda

Uppraggade
 
Tyvärr blir det en inlägg utan bilder, tog nämligen inga bilder i går. Mobilen låg för det mesta i väskan, inte fastklistrad i min hand som den brukar vara☺️. 
   
I går på väg till Bergakungen, bio, blev vi uppraggade av en grupp som uppenbarligen var på väg till Scandinavium. Vi tecknade att vi inte hör och bad en av dom att skriva i mobilen, han höll redan i sin mobil. Han blev lite ställd men skrev iallafall vad han hade sagt. Han frågde om vi ville följa med på fotbollsmatchen. Vi tackade nej men vi blev lite smickrande, i alla fall jag. Sist jag blev uppraggad var för 13 år sen, nämligen av min fru🥰.
 
Efter uppraggningsförsöket gick vi in på Bergakungen och åt innan filmen. Vi brukar dela på maten, många gånger har vi fått lämna mycket mat på våra tallrikar för vi är mätta, rent slöseri! Vi börjar bli vana att fråga om det är ok att dela på maten och de säger alltid ja men jag vet inte vad de tycker om det egentligen, men jag vill inte slänga mat. Vi fick in en portion pommes frites och en halv hamburgare var och vi blev verkligen mätta på det. 
 
Om ni är nyfikna på vad vi såg på för film så var det Godzilla 2. Jag tycker den var spännande, men av alla monster som var med i filmen så tycker jag att den trehövdade passade inte in. Annars var den bra. 
 
 
 

#1 - Michaela

Men vad roligt att bli uppraggad sådär, trots att man är i ett förhållande så är det väldigt smickrande ❤️ Smart grej att be om at få dela på maten, det slängs verkligen för mycket mat idagens samhälle

#2 - Evahle - en blogg om psykisk hälsa

Vilken bra idé att dela på maten så man slipper slänga så mycket :) Kul med bio!

#3 - Emma

Haha vad kul att bli uppraggad sådär! Skönt när man kan dela maten så man slipper slängs en massa i onödan

#4 - Jennysvardag

Så smart att dela på maten. Det gjorde jag alltid med en kompis när vi åt pizza. Roligt att ni blev uppraggade. Hoppas att filmen var bra

#5 - Linda

Va roligt att bli uppraggad. Det är alltid mysigt med lite smicker tycker jag 😉

#6 - Josefine

Kul med bio! Var så längesen jag gick på bio. Dags igen! Vill så gärna se alladin! :P

#7 - Amanda

vad roligt med lite bio skönt att ha mobilen i väskan med :)

#8 - Sarah

Mysigt att gå ut och äta och att gå på bio :) Najs att du tyckte att filmen var bra med :)

#9 - Mrs.Kjellstr%2525F6m

Men va mysigt med bio med sin käraste :D
Jag och min make delar alltid på maten förutom inne på finare restauranger såklart :D
Så bra att ni eller att du gillade filmen

#10 - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★

Men du så gulligt att ni blev uppraggade så där :D. Låter lite som ni kunnat mötas av fin vänskap också, men förstår även att ni inte kunde :D.

#11 - Jenny

Haha kul att bli lite raggad på ändå ;) jag minns inte ens när det hände mig sist ;)

Åh kul att du gillade filmen. Kanske får bli Godzilla nästa gång vi går på bio :)

Kram kram

#12 - Jenny

Haha kul att bli lite raggad på ändå ;) jag minns inte ens när det hände mig sist ;)

Åh kul att du gillade filmen. Kanske får bli Godzilla nästa gång vi går på bio :)

Kram kram

#13 - jessica

men vad mysigt med film , är osäker om jag ens sett ettan av den faktiskt helt otroligt att jag lyckas missat den isf xD

#14 - Hannas krypin

Vad roligt att bli raggad på, smickrande även om man har sitt på det torra. Kul att gå på bio. Jag gillar godzillafilmerna. Ska nog få med maken på bio snart. :-)

#15 - Amanda

Ni har verkligen varit tillsammans länge. Vad smart att dela på maten som ni gör, med både ommes och burgare blir man mätt :)

#16 - Johanna

Så mysigt med bio :D länge sen jag var på de ! Jag längtar tills den nya lejon kungen kommer ut ! Då ska jag på bio :D

#17 - Kamilla

Kul med nya raggningssätt. Godzilla har jag helt missat. JAg får läsa på lite om den för att se om det är någon film för mig

#18 - Sara

Jag tänker att det kanske är en bra sak att mobilen inte var i handen på dig hela tiden så jag står med glädje ut med ett bildfritt inlägg så klart.
Det låter som att ni hade kvalitetstid och troligen fick ni ett minne att fnissa lite åt raggningsförsöket? Förstår om du blev smickrad, vem hade inte blivit det liksom? Och ändå lite udda så där plötsligt från ingenstans "Ska ni följa med och kolla fotboll?".

#19 - Marie

Vad mysigt att se film tillsammans och det var länge sedan jag var på bio =D

#20 - Michelle

Det är faktist oftast gött o bara lägga ifrån sej mobilen o ändå efter några timmar sp har det ändå inte hänt något vettitc😂

#21 - Sara

Måste varit otroligt skönt att slippa ha mobilen fastklistrad i handen :) Kul val av film, skulle också vilja se den med min tonåring men får vänta ett tag eftersom vi åker iväg snart!