Follow my blog with Bloglovin

Linda

Helgens måste
Jag lyckades släppa besvikelsen i fredags, puh. Men jag ger inte upp, jag ska genomföra den där planen jag har haft i flera år. 
 
I helgen lyckades vi checka av lite på måste-listan. Vi shoppade😜. Jag fasade lite inför det för jag letade baddräkt.
 
Det är en sånt svårt plagg, tycker jag. Magen putar ut, bysten plattas till ingenting och så skär baddräkt in i rumpan, usch. Men jag hittade baddräkt med ben på nätet, vet inte vad sådana heter, och kände att jag måste hitta en i någon affär och prova för att se om jag överhuvudtaget kunde bära en sån. Jag hittade en, bara en, och det var på Stadium, skyndade mig till provrummen och det var kö! Jag fick bita ihop och snällt vänta på min tur. Väl inne i ett provrum, halvnaken och vred och vände på dräkten medan frugan min stod utanför och närapå brottades med en tant som försökte slita upp dörren. Jag fick skyla mig med baddräkten när tanten kom på att hon hade gått fel. Jag gapskrattade åt det hela.
 
Tillbaka till plagget- det var svårt att dra upp den över rumpan att jag fick be Helen om hjälp! Jag tappade hakan, baddräkten satt så bra, magen plattades till lite, rumpan var rund, brösten försvann dock men det gjorde inget. Jag köpte den med 25 % rabatt, det förstod jag inte förrän jag fick kvittot i handen. Var så ivrig att jag missade att Stadium hade rabatt på allt. Rätt baddräkt direkt och så rabatt på det, så nöjd!